Over Maru

Sinds 1961 importeur van Polyform stootwillen en boeien

Maru Watersport & Industrie

Dé groothandel in kwaliteitsproducten voor de watersport

Bij Maru Watersport & Industrie staan we voor de perfecte combinatie van watersport en vakmanschap. Sinds onze oprichting in 1961, hebben we onszelf toegewijd aan het bieden hoogwaardige,  A- kwaliteit producten voor de watersport. Of het nu gaat om superjachten of offshore projecten en baggerwerken, wij bieden de juiste producten voor elke (maritieme) toepassing.

Onze passie voor watersport zit diep verankerd in ons DNA. Het bedrijf is al meer dan 60 jaar actief en is opgericht door Roel Elfring als Watersport B.V. te Amsterdam. In 1990 heeft zijn dochter, Margreet Elfring, het bedrijf voortgezet als Maru Watersport & Industrie.

De naam Maru (wat ”rond” betekent in het Japans) geeft aan dat iets goed is. Dit is de reden dat Maru ook achter een Japanse scheepsnaam wordt gezet als beschermheilige om het schip te beschermen, precies datgene waar wij als Maru veel waarde aan hechten.

Assortiment Maru Watersport & Industrie

Maru Watersport & Industrie is een kwaliteitsgroothandel in de watersport met een breed assortiment aan watersportproducten. Wij zijn gespecialiseerd in:  

Door de grote voorraad die wij nastreven, zijn onze producten doorgaans snel leverbaar.

Samen verkennen wij de wateren!

Het Team van Maru Watersport & Industrie

Ons team

Margreet Elfring

Margreet Elfring

Directeur/Eigenaar
Arnold van Deijck

Arnold van Deijck

Sales
Tessa van Dam Maru

Tessa van Dam

Mede- eigenaar