Drijvers en boeien

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan boeien, drijvers, ankerboeien en onderwaterboeien voor de maritieme sector. Het team van Maru Watersport & Industrie staat altijd voor u klaar en voorziet u van advies en de beste oplossingen.

Drijvers voor pijpleidingen

Drijvers zorgen er onder andere voor dat (pijp)leidingen blijven drijven. Deze drijvers worden dikwijls gevuld met polystyrene of polyurethane schuim, afhankelijk van de toepassing. Deze drijvers worden wereldwijd gebruikt voor diverse maritieme toepassingen zoals:

Ook voor het drijvend houden van kabels, netten, olie, gas- en waterleidingen bieden onze drijvers een uitkomst voor de industriële en maritieme sector.

Drijvers voor boot en steigers

De ponton drijver van Polyform (MP-serie) wordt gemaakt van polystyreen en leent zich zeer goed als drijvende steiger voor boten. Deze drijvers zijn goed toepasbaar in havens en bieden een goede aanlegplek voor boten. In vier verschillende types verkrijgbaar tot een drijfvermogen van 1050 kg per deel. De drijvende steiger is hiermee net zo uit te breiden als wenselijk.

Markeringsboeien voor de industrie

Naast de watersport bieden de boeien van Polyform ook uitstekende mogelijkheden voor industriële markeringen. De markeringsboeien zijn speciaal ontworpen om zo te voldoen aan de behoeften van de industrie. Ze bieden een duidelijke en effectieve manier om pijpleidingen, onderzeese kabels, boorlocaties en andere industriële gebieden te markeren.

Schuimgevulde boeien van Polyform

Ook de verschillende typen schuimgevulde boeien van Polyform bieden een oplossing in de maritieme sector. Van schuimgevulde ankerboei, zoals bijvoorbeeld de ankerboei uit de MB-serie tot een onderwaterboei uit de SMB-serie, welke geschikt is voor een diepte van 500 meter. De boeien zijn zowel geschikt voor oppervlakte gebruik als voor onderwater gebruikt.

Boeien voor boten en watersporters

Voor watersporters zijn de boeien van Polyform een onmisbaar hulpmiddel om routes te markeren en veilig te navigeren. Zowel op binnenwateren, meren, rivieren of open zeeën, onze boeien zijn speciaal ontworpen om het veiliger te maken op het water. Ze dienen tevens niet alleen als navigatiepunten op het water, maar ze kunnen ook gebruikt worden om vaargebieden te markeren en de veiligheid van zwemmers te waarborgen. Wilt u zwemwater afzetten of een veiligheidsgebied op het water markeren? Ook dat is bij ons mogelijk.

Duurzame markeringsboeien

Duurzaamheid is essentieel in de watersportsector. Het is belangrijk dat boeien, zoals markeringsboeien, worden gemaakt van robuuste materialen die bestand zijn tegen (zout) water en UV-straling. Een markeringsboei dient nu eenmaal bestand te zijn tegen langdurig gebruik in veeleisende omstandigheden. De markeringsboeien van Polyform hebben dan ook een opvallende kleur en zijn veelal voorzien van reflecterende strips. In slechte weersomstandigheden of in het donker zijn de markeringsboeien dan ook uitstekend zichtbaar. In specifieke gevallen is een boei ook met een boeilicht te verkrijgen.

Boeien en drijvers voor boten in de maritieme sector

Bij Maru Watersport staan we bekend om onze betrouwbare en hoogwaardige kwaliteitsproducten voor de maritieme sector. Onze boeien en drijvers bieden een essentiële bescherming voor de industriële infrastructuur én voor schepen.

Daarnaast helpen onze markeringsboeien en drijvers de watersporters, om met vertrouwen te navigeren op het water.

Kortom, Maru Watersport & Industrie biedt een uitgebreid assortiment aan boeien, drijvers, ankerboeien en onderwaterboeien voor de maritieme sector.