Superjachten en werven

Kwaliteitsfenders en accessoires voor superjachten

Kwaliteitsfenders voor superjachten

Kwaliteitsfenders voor superjachten zijn onmisbaar. Om kostbare schepen te beschermen tegen schade bij het aan- en afmeren, zijn goede stootkussens essentieel. Als importeur van Megafend en Aeré, bieden wij uitsluitend kwaliteitsfenders voor superjachten en -werven in zowel binnen- als buitenland.

Hier zijn enkele kenmerken van hoogwaardige fenders voor superjachten:

  • Duurzaamheid: Kwaliteitsfenders van Megafend en Aeré worden gemaakt PVC of Polyurethaan (uitsluitend Megafend). Deze stootkussens zijn bestand tegen zware belastingen, schuren en blootstelling aan zeewater en diverser weersomstandigheden.
  • Grootte en vorm van de fenders: Fenders voor superjachten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en worden zelfs naar wens op maat gemaakt.
  • Bevestigingsmethoden: De innovatieve fenderhaken van Megafend maken het mogelijk de fender aan het jacht te bevestigen. Fenderhaken worden altijd op maat gemaakt voor het schip. Daardoor is elke fenderhaak uniek. Door het gebruik van een fenderhaak, worden de stootkussens altijd op de juiste manier bevestigd.

De hoogwaardige fenders van Megafend en Aere zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen de effecten van zout water, UV- straling en slijtage.

Accessoires voor superjachten

De wereld van superjachtbouw is groot in Nederland. Maru Watersport & Industrie biedt voor deze markt niet alleen een mooi assortiment aan lichtgewicht fenders, maar daarnaast ook:

Bekijk een selectie producten voor superjachten hieronder:

superyacht-fenderhooks-fenders-maru-watersport