Watersportwinkels

Kwaliteit fenders voor de betere watersportwinkels

Bij Maru Watersport & Industrie begrijpen we de essentie van watersport als geen ander. Als toonaangevende watersportgroothandel zijn we er trots op om de drijvende kracht achter uw watersportwinkel of -bedrijf te zijn. Met een uitgebreid assortiment van hoogwaardige watersportartikelen en accessoires, leveren we de producten die u nodig heeft voor uw watersportwinkel.

Uitgebreid assortiment aan watersportartikelen

Ons assortiment omvat alles wat u nodig hebt om aan de behoeften van elke watersporter te voldoen. Van kwaliteit fenders van Polyform tot handige watersport accessoires van Swi-TEC. Maar ook antislipmatten en onderhoudsproducten zijn bij ons uit voorraad leverbaar.

Hoogwaardige kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop, want goede producten zijn essentieel in de watersport. Wij werken samen met gerenommeerde merken zoals:

Polyform Noorwegen is al sinds 1960 marktleider als het gaat om boeien, stootkussens en drijvers. Dit is niet voor niets. Polyform levert A-kwaliteit producten voor de industrie en de betere watersportwinkels. Polyform boeien en fenders zijn voorzien van een versterkt ophangoog en het materiaal blijft soepel. Ook steigerfenders en stootranden zijn onderdeel van het Polyform assortiment. Speciaal voor de watersportwinkels bieden wij een stootranden display, deze bevat zowel de grijze als de witte variant, gepresenteerd in een handige display.

Betrouwbaar partnerschap

Bij Maru Watersport & Industrie geloven we in langdurige relaties. We streven ernaar om een betrouwbare partner te zijn voor uw watersportwinkel. Samen kunnen we groeien, bloeien en de passie voor watersport delen met enthousiaste klanten over de hele wereld.

Neem vandaag nog contact op met Maru Watersport & Industrie en ontdek hoe we je kunnen ondersteunen bij het uitbreiden van uw watersportwinkel.

kwaliteitfenders-voor-de-watersport-maru-watersport