Aquacultuur en visserij

Boeien en toebehoren voor vissers en kwekerijen

Aquacultuur en visserij

In de visserij worden boeien en drijvers vaak gebruikt als navigatiemarkeringen. Ze kunnen worden ingezet om visnetten, lijnen en fuiken te markeren, waardoor vissers gemakkelijker en efficiënter kunnen werken. Dit is vooral handig op open water of grote meren.

Als importeur van Polyform boeien, fenders en drijvers, bieden wij voor de visserij en aquacultuur onder andere speciale drijvers van Bacell schuim. Dit schuim heeft 100% gesloten celstructuur, waardoor het geen water doorlaat. Dit zeer stevige en schokbestendige materiaal is zeer goed bestand tegen UV straling en de meest extreme weersomstandigheden.

Voor de aquacultuur zijn de boeien en drijvers van Polyform onmisbaar:

  • Drijvend houden van viskwekerijen
  • Markeringen van locaties op open water
  • Drijvers voor visnetten

Door de kooien, fishfarms of netten drijvend te houden, kan de waterstroom vrijer circuleren, waardoor ophoping van afval en ziekteverwekkers wordt verminderd. Dit draagt bij aan een gezonder ecosysteem.

Zowel het ontwerp als de materialen van boeien en drijvers, zijn in de loop der jaren geavanceerder geworden. Dit heeft bijgedragen aan de duurzaamheid en efficiëntie. Hierbij wordt rekening gehouden met factoren zoals drijfvermogen, weerstand tegen corrosie en de verminderde impact op het milieu.

Kortom, boeien en drijvers zijn essentieel voor zowel de visserij als de aquacultuur. Ze verbeteren de navigatie, markeren locaties en faciliteren de groei van gekweekte organismen.

Bekijk hieronder onze meest relevante producten voor de visserij:

 

drijvres-polyform-aquacultuur-visserij-maru-watersport